Sonoro - de perfektie in geluid

U wilt een revolutionaire sound, een comfortabele bediening en innovatief design in één apparaat? Stijlvolle materialen, uiterst moderne technologieën en de efficiënte en krachtige luidsprekers maken van sonoroHIFI de perfecte symbiose van esthetiek....

Lees meer...

Comfortabele bediening, superieure klank

Doe de stekker van sonoroHIFI gewoon in het stopcontact, druk op de startknop en kies uw favoriete geluidsbron, bijv. digitale radio DAB/DAB+. Alle functies kunnen probleemloos worden geregeld via het apparaat of via de comfortabele afstandsbediening. De bediening is zo eenvoudig mogelijk ontworpen, zodat u zich op het wezenlijke kunt concentreren: de voortreffelijke topklank.

 

Plaats uw lievelings-cd in het apparaat en druk op de Play-knop – en u kunt direct genieten van uw muziek in een volkomen nieuwe weergavekwaliteit zonder dat u allerlei netwerkinstellingen hoeft uit te voeren. Verbind sonoroHIFI via de optische ingang met uw TV-toestel en beleef films met een levensecht geluid als in de bioscoop. Of beluister documentaties glashelder alsof de spreker vlak naast u zit.

 

Stream met sonoroMUSIC uw lievelingszender via Bluetooth® comfortabel op het sonoroHIFI high-end muzieksysteem. De gratis sonoroMUSIC app biedt u toegang tot meer dan 80.000 internetradiozenders met meer dan 120 verschillende genres.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »